rosersbloggen

Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Äntligen,

Av rosersbloggen - 6 februari 2012 16:47

ÄNTLIGEN, Rosers har börjat vinna igen...


Man får ingen respons på att man skriver men när man inte skriver så börjas det snackas. Faan va less jag blir. Nu kommer det ett inlägg som jag vill kalla "Linorna".


Lina 1:

Medverkande: PluggHästen, Armen & Oskulden.

Tidigare: Denna lina har verkligen visat vart skåpet ska stå, de har gjort poäng efter poäng. De har verkligen bidragit till den tredje plats som vi nu ligger på. Verkligen helt fantastiska.

Just nu: Vad faan e det som händer, inte en pinne från denna lina mot Jakan, endast 3 mot Högalid. Har spelsuget försvunnit eller e det bara så att dom e trötta på att behöva göra ALLt själva?? Jag tror på det sista.


Lina 2:

Medverkande: Matvraket, Stukad-fot & Trollis.

Tidigare: Har nästan alltid visat att dom ska finnas med på planen genom att göra några poäng varje match men inte riktigt gjort det där lilla extra som lina 1 har visat.

Just nu: Matvraket springer på sin högerkant och får smörpassar av Stukad-fot, dom går inte att missa om man inte spelar mot Jakan en söndag. Men trots 5 klara chanser av Matvraket så lyckas han ändå trycka in en på 6 försöket. Även kul att se Trollis använda sin lite överdriva vikt och trycka in en kasse. Stukad-fot krigar på i det tysta och serverar sina polare gång på gång.


Lina 3:

Medverkande: 2 meter, Glapp-käft & 1,4 meter.

Tidigare: Ojojoj här va det kallt. Fy faan när dessa va inne på planen kunde man känna att det kanske hade varit bättre att slicka på en iskall lyktstolpe utanför hallen.

Just nu: 2 meter har nu kommit på att det finns ett mål där vi ska försöka få in bollen i, 5 kassar på två matcher. Vad är det som händer??? Det måste ha att göra med att han fick spela ett byte mot Högalid utan att ha Glapp-käft gapandes i passningsskugga. 1,4 m har även han hittat målen det blev 2 kassar mot Jakan. Men detta gjorde att han försökte förstöra för sina medspelare vid ett flertal gånger under matchen, ett tredje mål hade varit som att få ligga på hålet för honom. Men detta vet han ju inget om. Även Glapp-käft fick till det mot Jakan ett DIREKTSKOTT, men när faan hände det senast???? Detta mål får han inte ta på sig utan det är våra tränare som får göra. Utan deras tjat på denna 13 åring så skulle detta aldrig ha hänt.


Sista Utposten:

Medverkande: 10 Bira, Mr: Fight Club, Dalmasen & Berra.

Mr: Fight Club får chansen att ta tillbaka platsen som förste slips, tar han den? NEJ, han drar iväg på svensexa och blir förbannad för att en dam tränger sig i kön till Corner. Han frågar inte vad hon håller på med utan klipper till henne direkt, hon svarar genom att slå honom söder och samman. Dagen efter e det match borta mot HH, där han gör en helt OK insats men det är klart, med blåmärken över hela kroppen och en medspelare som testar honom tidigt i matchen med ett stenhårt skott i närmsta krysset så är det inte lätt att ta tillbaka första platsen.

10 Bira har varit uppe på några träningar och visat hög klass, om jag inte missminner mig så höll han nog nollan en träning. Vackert. Det är dock mycket tråkigt att hans svaga knän inte orkar hålla upp den överdrivet vältränade överkroppen. 10 Bira är snart med i matchen igen, PluggHästen kanske ska ge honom ett träningsprogram så att hans knän orkar med hans vältränade överkropp.

Dalmasen är kungen i skåpet om ni frågar mig. Vilken jävla snubbe han är. Killen räddar oss faan varje match, men hur vore det om han visade lite attityd nån gång. Han är ju tyst som få. Kan inte Glapp-Käft ge honom 15 ord per träning iallafall. Kan killen visa ilska, kan han bli glad, gråter killen, kan han säga vad han tycker eller kan han inte prata? Oavsett så är killen KUNG!!

Berra är kanske inte bäst i skåpet men han är iallafall mycket bättre än Stukad-fot på fotboll. D matcher som utspelar sig mellan Berra och Stukad-fot efter träningarna är så tråkiga att se eftersom man redan på förhand vet vem som kommer att vinna. Dessa egenskaper gör att Berra vinner: Han träffar mål, han är iskall i avgörande lägen, han är feg, han är smart, han visar ingen som helst respekt och han har dom bästa målgesterna. Stukad-fot har inget av detta och därför kommer han aldrig att vinna mot Berra.


Backar:

Medverkande: Skalman, Farsan, Revisorn, "Piloten", Jag kan dra ett dragskott & Svärmors-Drömmen.

Skalman denna grabb är ju verkligen hämtad från ett avsnitt av Bamse, så fort Bamse behöver honom så ringer hans jävla klocka och killen somnar. Tänk att klockan alltid ringer hos våran skalman när det är dax att spela match. Det slår ju aldrig fel. Kan någon slita ut batterierna ur klockan????

Farsan krigar på i det tysta, man skulle kunna se likheterna med Dalmasen. Denna kille säger ju inte mycket han heller man undrar ju lite om han kanske ska spela i basketlaget som spelade innan oss i söndags? Han och Dalmasen i samma basketlag, utan att kunna teckenspråk, nja ingen höjdare.

Revisorn drar iväg på semester då och då, kommer tillbaka kör en match för att sedan vara borta igen. Märkligt beteende men vad ska man säga när han väl står där på planen så gör han det jävligt bra. Jag tycker så här låt killen hållas med motiveringen: Killen är inte purfärsk, han orkar inte huuur mycket som helst och han har faktiskt ett liv utanför innebandyn. Tro det eller ej men så är det.

"Piloten" är en kille som är mycket ödmjuk, han tycker att alla i laget kan ta hans plats. Ingen är bättre än någon annan, hans skott är minst lika bra/dåligt som någon annans i laget, alla har exakt lika snygga kroppar som han och han bara älskar att name-droppa namn på innebandyspelare som han tidigare har spelat med/mot. En skön snubbe som alltid ger 100% när han lirar, med andra ord UNDERBAR.

Jag kan dra ett dargskott är killen som tror att han ska skjuta bollen igenom motståndarna. Han skjuter och han skjuter men bollen vill inte förbi första täck, men detta ska vi öva på under veckan som kommer. Annars sliter denna kille så hårt varje match att han inte kan komma upp på någon av träningarna i veckan för att han har blivit sjuk. Till skillnad mot Revisorn så har inte denna kille ett liv utanför innebandyn, det är ju bara på innebandyplan som han är frisk.

Svärmors-Drömmen är killen som ALLA vill vara, han är snygg, trevlig, snäll, han kan bli förbannad och han får alla att känna sig välkommen. På planen så har denna kille vuxit och verkligen blivit en förebild för alla andra backar, han är på alla träningar och spelar alla matcher som om det vore hans sista. Men vem vet det kanske är hans då inte heller han är purfärsk. Jag hoppas att han håller sessen ut iallafall.


Detta var det jag hade på hjärtat. Kör på i veckan nu så får vi se om vi kan köra över ett Lidingö som verkar ha dragit ur batterierna ur sin klocka.


MVH

??



 
 
Ingen bild

Raschke

6 februari 2012 21:18

Så jävla underbart! Tack för att Du levererar!

 
Ingen bild

Piloten

7 februari 2012 00:18

Riktigt skönt att ha dig tillbaka vem det nu än är!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av rosersbloggen - 1 mars 2012 19:30

  Ibland undrar man vart folk tar vägen, och ibland tycker man det bara är skönt att folk försvinner! Under denna sesse så har folk kommit och gått. Nu är frågan vad gör dessa herrar nu?   Skalman Han kom han sågs han somnade. Det verkar som ...

Av rosersbloggen - 24 februari 2012 08:09

Oj plötsligt så har det hänt. Jag har helt slut på ideér. Vad ska jag skriva om? Ge mig tips på vad jag kan skriva om!!   Lite kort bara om gårdagens träning coh en sanna historia om en kille som fick ALLT!   Linus "Bajs" Jämtdal har var...

Av rosersbloggen - 21 februari 2012 08:45

    Omröstning!!     Nu finns det en ny omröstning ute här på bloggen!! Det är viktigt att alla medverkar!! ...

Av rosersbloggen - 20 februari 2012 19:39

Yeees, vi gjorde det!! 10-8 till REAL!!!   Ni kanske undrar hur vi kan ligga under med 1-5?? Jo, det gör vi för att de 250 personerna i publiken ska få se hur REAL är när dom är som bäst. PANG så står det 7-6 till REAL. Vi visste om att det skull...

Av rosersbloggen - 15 februari 2012 18:23


På lördag spelas det hetaste derbyt i innebandyns lägre divisioner. Detta spelas mellan Rosersberg och Grimsta. Efter ett tips på gästboken så ska jag här skriva lite om vårt motstånd här på bloggen som har klättrat med stormsteg på listan över dom...

Presentation


Tja,

Här Kommer JAG skriva lite tankar och skvaller från den innersta kretsen av RealRosers. Med andra ord det ni inte visste kommer ni snart att få reda på..

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag avslöja mig när Sessen är slut??
 Nej, lev ditt liv som Spiderman!
 JA, jag vill veta vem det är som är så COOL!!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards